ΔΗΜΑΡ: Ορατός ο κίνδυνος για νέα μέτρα - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: Ορατός ο κίνδυνος για νέα μέτρα

ΔΗΜΑΡ: Ορατός ο κίνδυνος για νέα μέτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη για πολιτική διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές επισημαίνει η Αγίου Κωνσταντίνου σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον τομέα της ελληνικής οικονομίας.

Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη αναφέρει πως «ο κίνδυνος για νέα με την επωνυμία των "διαρθρωτικών" ή των "στοχευμένων" είναι ορατός με μοναδική συνέπεια την περαιτέρω απομείωση των εισοδημάτων και την αποδιάρθρωση των κοινωνικών υπηρεσιών».

Προσθέτει ακόμη πως κύριο και αναγκαίο είναι ένα σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης και όχι ο ρυθμός και η ταχύτητα επιβολής μιας αδιέξοδης πολιτικής.

Αναλυτικά:

«Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε πολιτική διαπραγμάτευση με τους δανειστές με στόχο την αναδιάρθρωση του χρέους, τις ουσιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμά δημοσιονομικής προσαρμογής και τη στροφή σε πολιτικές για την ανάπτυξη.

Το κύριο και αναγκαίο είναι ένα σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης και όχι ο ρυθμός και η ταχύτητα επιβολής μιας αδιέξοδης πολιτικής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ