Η 4χρονη Μαρία δίνει ελπίδες στους γονείς της μικρής Μαντλίν πως η κόρη τους είναι ζωντανή - iefimerida.gr

Η 4χρονη Μαρία δίνει ελπίδες στους γονείς της μικρής Μαντλίν πως η κόρη τους είναι ζωντανή

Η 4χρονη Μαρία δίνει ελπίδες στους γονείς της μικρής Μαντλίν πως η κόρη τους είν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει προκληθεί για την 4χρονη Μαρία η οποία βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, ενώ, στη Βρετανία, ξύπνησαν μνήμες από την υπόθεση της μικρής Μαντλίν Μακ Καν.

Οι γονείς του κοριτσιού το οποίο είχε εξαφανιστεί το 2007 σε ηλικία 3 ετών δείχνουν να πιστεύουν ολοένα και περισσότερο πως μπορεί να βρεθεί λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης της κόρης τους.

Ο λόγος είναι η εύρεση της 4χρονης Μαρίας και, όπως μεταδίδει η βρετανική Daily Mirror, αυτό δίνει στην Κέιτ και τον Γκάρι Μακ καν μεγάλη ελπίδα πως η κόρη τους μπορεί να βρεθεί ζωντανή.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε το Μάιο του 2007, σε ηλικία τριών ετών, από το διαμέρισμα όπου παραθέριζε με τους γονείς της στην περιοχή Πράια ντα Λουθ της Πορτογαλίας.

Η υπόθεση της Μαντλίν επανήλθε στο προσκήνιο στα μέσα Οκτωβρίου, όταν η Σκότλαντ Γιάρντ έδωσε στη δημοσιότητα ηλεκτρονικά σχεδιασμένες φωτογραφίες δύο ανδρών, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για την απαγωγή του 3χρονου κοριτσιού.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει πως είδαν τους δύο άνδρες να κινούνται κοντά στο διαμέρισμα των ΜαΚάν πριν την εξαφάνιση του κοριτσιού, και τους άκουσαν να μιλούν είτε γερμανικά είτε ολλανδικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ