Στριπτίζ, σαπουνόφουσκες και η Μάιλι σε βαλίτσα: Ξεκαρδιστικό το βίντεο για τα MTV EMA [βίντεο] - iefimerida.gr

Στριπτίζ, σαπουνόφουσκες και η Μάιλι σε βαλίτσα: Ξεκαρδιστικό το βίντεο για τα MTV EMA [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαλίτσες για το Αμστερνταμ φτιάχνουν οι αγαπημένοι μας σταρ, αφού το MTV ταξιδεύει στην Ολλανδία για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Μουσικής. Μπορεί η απονομή να γίνει στις 10 Νοεμβρίου, ωστόσο ήδη οι σταρ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά, ενώ το MTV έβγαλε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο για να διαφημίσει τα βραβεία.

Στο βίντεο, ο Redfoo από το συγκρότημα LFMAO πηγαίνει με το κλασικό έξαλλο λουκ του στο αεροδρόμιο με προορισμό το Αμστερνταμ, ωστόσο στον έλεγχο αποσκευών γίνονται αρκετά ευτράπελα.

Ο έκπληκτος υπεύθυνος ασφαλείας, βγάζει από τη βαλίτσα του Redfoo κροκόδειλους και σαπουνόφουσκες, ενώ ο ίδιος για να τον διευκολύνει για το σωματικό έλεγχο, κάνει και στριπτιζ. Αποκορύφωμα η guest εμφάνιση της Μάιλι Σάιρους στο βίντεο, η οποία είναι χωμένη σε μία από τις βαλίτσες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ