Τραγωδία: Μασκοφόρος εκτέλεσε γαμπρό την ώρα του γάμου για χρέος... 70 ευρώ - iefimerida.gr

Τραγωδία: Μασκοφόρος εκτέλεσε γαμπρό την ώρα του γάμου για χρέος... 70 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για ένα ζευγάρι στην Τζαμάικα, αφού η πιο ευτυχισμένη στιγμή τους μετατράπηκε σε τραγωδία, όταν, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης που παρέθεταν εισέβαλε οπλισμένος μέσα στην αίθουσα ένας μασκοφόρος και ο συνεργός του και εκτέλεσε εν ψυχρώ το γαμπρό μπροστά στα μάτια της νύφης.

Το συμβάν παίρνει ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις αν λάβει υπόψη του κανείς ότι ο μασκοφόρος και ο συνεργός του εκτέλεσαν τον 31χρονο επειδή τους χρωστούσε το ποσό των 70 ευρώ.

Η 49χρονη νύφη Ζακλίν Κούζινς είχε γνωρίσει τον 31χρονο Ντάμιον Κούζινς σε ένα ταξιδι στη Τζαμάικα πριν από 11 χρόνια. Η έλξη που υπήρξε μεταξύ τους ήταν έντονη, ωστόσο η Ζακλίν ήταν παντρεμένη. Μόλις χώρισε, πριν από τέσσερα χρόνια, περίπου, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι. Πριν λίγο καιρό αποφάσισαν να παντρευτούν, ωστόσο, δεν κατάφεραν να χαρούν τον έγγαμο βίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ