Ο Μαραντόνα σκοράρει και στη φοροδιαφυγή – Χρωστάει στην ιταλική εφορία 39 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Ο Μαραντόνα σκοράρει και στη φοροδιαφυγή – Χρωστάει στην ιταλική εφορία 39 εκατ. ευρώ

Ο Μαραντόνα σκοράρει και στη φοροδιαφυγή – Χρωστάει στην ιταλική εφορία 39 εκατ.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παλιές αμαρτίες δεν πληρώνει, αλλά σίγουρα χρωστάει ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Αργεντινός, που δεν... αντέχει να μείνει μακριά από τους μπελάδες κινδυνεύει με «πάγωμα» των περιουσιακών του στοιχείων στην Ιταλία, καθώς οφείλει 39 εκατ. ευρώ στην εφορία.

Ο Μαραντόνα έμαθε τα κακά μαντάτα στο ξενοδοχείο που έμενε στο Μιλάνο, όπου τον επισκέφθηκαν άνθρωποι της εφορίας για να του δώσουν τη συγκεκριμένη ειδοποίηση. Τα χρέη του προέρχονται από φόρους που δεν είχε πληρώσει την εποχή που έπαιζε στη Νάπολι, στα οποία προστέθηκαν οι φόροι.

Βέβαια, ο Αργεντινός δεν... έπεσε από τα σύννεφα μόλις το άκουσε. Αλλωστε, στις προηγούμενες επισκέψεις του στην Ιταλία οι αρχές είχαν κατάσχει δύο ρολόγια Rolex και ένα διαμαντένιο σκουλαρίκι του. Αυτή την φορά τον προειδοποίησαν ότι ξεκινούν διαδικασία «παγώματος» της περιουσίας που έχει στην Ιταλία. Ο ίδιος πάντως ισχυρίζεται πως του φόρους οφείλει ο τότε πρόεδρος της Νάπολι και όχι ο ίδιος.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ