Κυβερνητικό συμβούλιο διοικητικής μεταρρύθμισης: Τυχόν απομακρύνσεις υπαλλήλων σε ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, θα προσμετρηθούν στις απολύσεις - iefimerida.gr

Κυβερνητικό συμβούλιο διοικητικής μεταρρύθμισης: Τυχόν απομακρύνσεις υπαλλήλων σε ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, θα προσμετρηθούν στις απολύσεις

Κυβερνητικό συμβούλιο διοικητικής μεταρρύθμισης – Τυχόν απομακρύνσεις υπαλλήλων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μάχη σε όλα τα επίπεδα προετοιμάζεται η κυβέρνηση στο ζήτημα των αμυντικών βιομηχανιών. Στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου διοικητικής μεταρρύθμισης, συμφωνήθηκε ότι εφόσον προκύψουν απολύσεις στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και την Ελληνική Βιομηχανία Οπλων, να προσμετρηθούν στις απολύσεις.

«Είναι θέματα που είχαν τεθεί στην Τρόικα και θα δοθεί μεγάλη πολιτική μάχη σε όλα τα επίπεδα», ανέφεραν πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου ο Γιάννης Στουρνάρας επισήμανε πως δεν υπάρχει κανένα αδιέξοδο με την Τρόικα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Η διαπραγμάτευση είναι μεν δύσκολη, αλλά συνεχίζεται κανονικά. Και η δουλειά μας συνεχίζεται κανονικά», πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών.

Εξάλλου, τόνισε ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να αποδεχθεί απόψεις που δείχνουν να υποτιμούν και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και τη βελτίωση όλων των δεικτών που έχουμε στην οικονομία, όπως στις επενδύσεις, ξένο ενδιαφέρον, spreads κλπ».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ