Θρήνος για τον ανδρικό πληθυσμό – Φήμες πως η Μαρία Σαράποβα είναι έγκυος - iefimerida.gr

Θρήνος για τον ανδρικό πληθυσμό – Φήμες πως η Μαρία Σαράποβα είναι έγκυος

Θρήνος για τον ανδρικό πληθυσμό – Φήμες πως η Μαρία Σαράποβα είναι έγκυος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να την βλέπουν να κυκλοφορεί με τον Γκριγκόρ Ντιμίτροφ είναι κάτι που μπορεί να το... ανεχθούν. Αλλά να τη δουν μανούλα; Αυτό σίγουρα θα δώσει τη χαριστική βολή στο- κατά κύριο λόγο- ανδρικό κοινό της Μαρία Σαράποβα. Κι όμως, αυτή η φήμη κυκλοφορεί για τη Ρωσίδα σταρ του τένις.

Η Σαράποβα πρόσφατα αποσύρθηκε από τους τελικούς του WTA, που αρχίζουν σε λίγες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη. Τότε επικαλέστηκε τον επίμονο τραυματισμό της στον ώμο, που την ταλαιπωρεί εδώ και μήνες. Τα ρωσικά ΜΜΕ όμως εντόπισαν έναν άλλο λόγο. Γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «Μάσα» και ο Βούλγαρος τενίστας περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Οπως γράφουν, οι φήμες ενισχύθηκαν από το γεγονός ότι η Σαράποβα εθεάθη σε μαιευτική κλινική του Λος Αντζελες, καθώς παρότι κρύφτηκε πίσω από τα μαύρα γυαλιά της, την αναγνώρισαν. Ανθρωποι που είναι κοντά στο ζευγάρι τόνισαν ότι κατά την έξοδό τους σε εστιατόριο η Ρωσίδα τενίστρια παραπονέθηκε για ναυτίες, ενώ ήπιε νερό αντί για κρασί, την ίδια στιγμή που ο εκπρόσωπός της δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, αλλά ούτε διέψευσε το γεγονός.

Ο Ντιμιτρόφ πάντως φρόντισε να «σπάσει» τη συνεργασία του με την Ακαδημία της Στοκχόλμης και έτρεξε αμέσως κοντά στην καλή του στις ΗΠΑ. Μήπως για να γιορτάσουν τα καλά νέα;

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ