Διευκρινίσεις ΟΠΑΠ για μετόχους της εταιρείας Emma Delta - iefimerida.gr

Διευκρινίσεις ΟΠΑΠ για μετόχους της εταιρείας Emma Delta

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διευκρινίσεις σχετικά με την Emma Delta Hellenic Holdings Ltd η οποία απέκτησε 105.270.000 μετοχές της ΟΠΑΠ (ποσοστό 33,00% του μετοχικού κεφαλαίου) ανακοίνωσε ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών.Η Emma Delta Hellenic Holdings Limited ανήκει 100% στην Emma Delta Ltd. Η Emma Delta Ltd είναι μια επενδυτική εταιρεία που έχει συσταθεί στην Κύπρο (σύμφωνα με τον νόμο περί εταιρειών, ΚΓΠ. 113) και αναγνωρίζεται και επιβλέπεται από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ως Διεθνές Συλλογικό Επενδυτικό Σχήμα (ICIS).

Όσον αφορά στους μετόχους με δικαιώματα ψήφου, η Emma Delta Management Ltd κατέχει και ελέγχει το 100% των μετοχών με δικαίωμα ψήφου στην Emma Delta Ltd. Οι τελικοί δικαιούχοι της Emma Delta Management Ltd είναι ο Jiri Smejc (κατά 66,7%) και ο Γεώργιος Μελισανίδης (κατά 33,3%) μέσω των εταιρειών τους Emma Capital Limited και Georgiella Holdings Co. Limited αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ