Λογοκρισία στα γραμματόσημα της Μισέλ Ομπάμα: Παρουσιάζουν «επικίνδυνες» εικόνες για τα παιδιά - iefimerida.gr

Λογοκρισία στα γραμματόσημα της Μισέλ Ομπάμα: Παρουσιάζουν «επικίνδυνες» εικόνες για τα παιδιά

Λογοκρισία στα γραμματόσημα της Μισέλ Ομπάμα: Παρουσιάζουν «επικίνδυνες» εικόνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις ΗΠΑ δε γλυτώνει κανείς από τη λογοκρισία, ούτε καν η σύζυγος του Προέδρου, αφού πρόσφατα το Συμβούλιο για τον Αθλητισμό και τη Διατροφή απαγόρευσε τα γραμματόσημα που κυκλοφόρησαν για να διαφημίσουν την καμπάνια «Let's Move» της Μισέλ Ομπάμα, θεωρώντας ότι περιλαμβάνουν «επικίνδυνες εικόνες».

Η καμπάνια της Ομπάμα έχει ως στόχο να καταπολεμήσει την παιδική παχυσαρκία από τα σχολεία, ωθώντας τα παιδιά να κάνουν περισσότερες δραστηριότητες.

Στα πλαίσια αυτά, παρουσίασε μία σειρά γραμματοσήμων σχεδιασμένων από τον Ελι Νόγιες, με εικόνες από παιδιά που κάνουν διάφορα σπορ.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου για τον Αθλητισμό και τη Διατροφή, οι άνθρωποι που απεικονίζονται στα σκίτσα δεν τηρούν τους κανόνες ασφαλείας για τα συγκεκριμένα αθλήματα, γεγονός που μπορεί να αποτελεί επικίνδυνο παράδειγμα για τα παιδιά που θα τα δουν και θα θελήσουν να τα μιμηθούν.

Λογοκρισία στα γραμματόσημα της Μισέλ Ομπάμα: Παρουσιάζουν «επικίνδυνες» εικόνες για τα παιδιά | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ