Ο «Χάρι Πότερ» ομοφυλόφιλος; Ανατρεπτική συνέντευξη του Ντάνιελ Ράντκλιφ για τη νέα του ταινία - iefimerida.gr

Ο «Χάρι Πότερ» ομοφυλόφιλος; Ανατρεπτική συνέντευξη του Ντάνιελ Ράντκλιφ για τη νέα του ταινία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι υποκριτικές του ικανότητες έχουν αμφισβητηθεί ανοιχτά αμέτρητες φορές από τα παγκόσμια μέσα, ωστόσο ο Ντάνιελ Ράντκλιφ που ενσάρκωνε το ρόλο του «Χάρι Πότερ» για περισσότερα από 6 χρόνια, πρωταγωνιστεί σε μία νέα ταινία, που θα τον αναγκάσει να εξερευνήσει τα όρια του.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ενσαρκώνει τον Αλεν Γκινσμπεργκ στην ταινία «Kill your Darlings» που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 18 Οκτωβρίου και ως μέρος του ρόλου του, ερωτεύεται τον Ντέιν Ντε Χαν που ενσαρκώνει τον Λούσιεν Καρ, τον ερωμένο του ποιητή.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Flaunt, ο Ραντκλιφ μίλησε για τον ομοφυλοφιλικό έρωτα και για την επίμαχη ερωτική σκηνή της ταινίας που δυσκόλεψε το ρόλο του σε αυτήν.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά στο πώς κάποιος ερωτεύεται. Οι άνθρωποι εκφράζουν την αγάπη με διαφορετικό τρόπο , πρόσωπο με πρόσωπο , αλλά δεν είναι θέμα φύλου ή σεξουαλικότητας. Ο μόνος ενδοιασμός που είχα ήταν η σεξουαλική σκηνή» δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός

«Είχα μιλήσει με τον σκηνοθέτη γι' αυτό» λέει ο Ράντκλιφ. «Μου περιέγραψε τι θα έπρεπε να αισθανθώ και πώς είναι. Βασικά το ομοφυλοφιλικό σεξ ειδικά για την πρώτη φορά, είναι πραγματικά επώδυνο.»

«Στην οθόνη δεν είχα δει ποτέ πριν πώς απεικονίζεται το ομοφυλοφιλικό σεξ. Ο σκηνοθέτης ήθελε να μοιάζει σαν να χάνω τη παρθενιά μου» πρόσθεσε.

Εκτός οθόνης ο Ράντκλιφ διατηρεί σχέση με την Εριν Ντάρκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ