Δημοσκόπηση Alco: Οριακό προβάδισμα 0,7% για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ -Σταθερά τρίτη η ΧΑ - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Alco: Οριακό προβάδισμα 0,7% για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ -Σταθερά τρίτη η ΧΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με οριακό προβάδισμα 0,7% προηγείται στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία ALCO.Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24 έδωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής (χωρίς άκυρο/λευκό και με αδιευκρίνιστη αποχή) η ΝΔ λαμβάνει 24,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 23,6%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,8%, το ΠΑΣΟΚ με 7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,6%, η ΔΗΜΑΡ με 4,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,8%, η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα με 1,2% και 'Αλλο Κόμμα με 8%. Ενώ 10,4% λαμβάνει η κατηγορία των αναποφάσιστων.
Η γεωγραφική κάλυψη της έρευνας είναι πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9 - 14 Οκτωβρίου 2013.

Στη δημοσκοπήση όσοι συμμετείχαν ερωτήθηκαν και ποιοι είναι οι λόγοι που κάνουν συγκεκριμένη επιλογή κόμματος. Οπως προκύπτει:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ