H συγκλονιστική περιγραφή του Γιάννη Βαρδή για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του: Επαθε επιληπτικό σοκ, έκανε χειρουργείο... - iefimerida.gr

H συγκλονιστική περιγραφή του Γιάννη Βαρδή για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του: Επαθε επιληπτικό σοκ, έκανε χειρουργείο...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του Αντώνη μίλησε ο Γιάννης Βαρδής μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου δίσκου της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Οπως εξήγησε ο τραγουδιστής, ο τραγουδοποιός πριν από μερικούς μήνες έπαθε ένα επιληπτικό σοκ και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στη Γερμανία όπου και υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι. Αυτή την περίοδο είναι καλά και αναρρώνει στο σπίτι του έχοντας δίπλα του αγαπημένους του ανθρώπους.

«Ο πατέρας μου είχε μια περιπέτεια με την υγειά του, πρέπει να είναι ξεκούραστος, αναρρώνει και πάει πολύ καλά αλλά ακόμη δεν μπορεί να είναι με πολύ κόσμο, πρέπει να είναι ξεκούραστος», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» και συνέχισε: « Έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες, έχει κάνει τις θεραπείες του, έχει πολύ καλή ψυχολογία. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, πάρα πολύ καλά. Απλά έπαθε ένα επιληπτικό σοκ, ήμασταν σπίτι, τρέξαμε στο νοσοκομείο, του κάναμε εξετάσεις, πήγαμε Γερμανία, έκανε μια επέμβαση στο κεφάλι... και τώρα είναι στη φάση της ανάρρωσης. Είναι θέμα χρόνου να ανακτήσει τις δυνάμεις του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ