Aνατριχιαστικό βίντεο με εκτέλεση πολίτη από την ομηρία στο εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι [βίντεο] - iefimerida.gr

Aνατριχιαστικό βίντεο με εκτέλεση πολίτη από την ομηρία στο εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μνήμες από τη φρικτή τρομοκρατική επίθεση στο εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι είναι ακόμη νωπές. Κατά τη διάρκεια της ομηρίας ανυποψίαστων ανθρώπων, ανάμεσά τους μικρά παιδιά, 67 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Τώρα, το CNN έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του εμπορικού, που δείχνει την ωμότητα και την ψυχρότητα των δραστών.

Σε κάποιο σημείο του ανατριχιαστικού βίντεο, ένας από τους δράστες πυροβολεί άνδρα που πάλευε μάταια να καλυφθεί. Λίγο αργότερα το θύμα προσπαθεί να σηκωθεί από το σημείο, αλλά δυστυχώς για εκείνον τραβά ξανά την προσοχή του τρομοκράτη που επιστρέφει και του δίνει τη χαριστική βολή.

Στο υλικό από το κλειστό κύκλωμα οι ένοπλοι άνδρες μιλούν στα κινητά τους, πυροβολούν αδιακρίτως, ενώ κάποια στιγμή βγάζουν τα παπούτσια τους και προσεύχονται. Οι κάμερες καταγράφουν τον πανικό, τις απέλπιδες προσπάθειες των παγιδευμένων να κρυφτούν, να τρέχουν για να σωθούν, τους γονείς που προσπαθούν να βρουν ασφαλές καταφύγιο για τα παιδιά τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ