«Ντοπέ» δύο ποδοσφαιριστές της Super League – Tης Καλλονής και του Αστέρα Τρίπολης, από τον έλεγχο στο μεταξύ τους ματς - iefimerida.gr

«Ντοπέ» δύο ποδοσφαιριστές της Super League – Tης Καλλονής και του Αστέρα Τρίπολης, από τον έλεγχο στο μεταξύ τους ματς

«Ντοπέ» ποδοσφαιριστής της Καλλονής – Πληροφορίες και για δεύτερο θετικό δείγμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα του ντόπινγκ επανήλθε στην επικαιρότητα για τη Super League και μάλιστα με απίστευτο τρόπο. Δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί σε απαγορευμένη ουσία, της Καλλονής και του Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα στη μεταξύ τους αναμέτρηση!

Αρχικά έγινε γνωστό το θετικό δείγμα του Γιώργου Μανούσου της Καλλονής, αλλά υπήρχαν πληροφορίες και για δεύτερο κρούσμα. Σύμφωνα με το sport24.gr, πρόκειται για τον Χρήστο Λισγάρα του Αστέρα. Ο έλεγχος έγινε από το ΕΣΚΑΝ στην 5η αγωνιστική και σίγουρα πρόκειται για μία απίστευτα σπάνια σύμπτωση να προκύπτουν θετικά δείγματα στον ίδιο αγώνα.

Ο 26χρονος επιθετικός της Καλλονής ενημερώθηκε την Πέμπτη για το αποτέλεσμα του ελέγχου και η ομάδα με ανακοίνωσή της επικαλείται πως ο παίκτης ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, ενώ θα ζητηθεί η ανάλυση του δεύτερου δείγματος.

«Η συγκεκριμένη ουσία (σ.σ. η οποία ανιχνεύθηκε στο δείγμα) περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίχτη μας για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι και δεν του αύξανε την αγωνιστική ικανότητα (δύναμη, αντοχή)», αναφέρει η ανακοίνωση.

Βέβαια, μέχρι να αναλυθεί και το δεύτερο δείγμα τους, ο Μανούσος και ο Λισγάρας δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες.

Πηγή: sport24.gr

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ