Το «λουκέτο» στο δημόσιο των ΗΠΑ είχε κι ένα καλό – Αλεπού μετακόμισε στο Λευκό Οίκο - iefimerida.gr

Το «λουκέτο» στο δημόσιο των ΗΠΑ είχε κι ένα καλό – Αλεπού μετακόμισε στο Λευκό Οίκο

Το «λουκέτο» στο δημόσιο των ΗΠΑ είχε κι ένα καλό – Αλεπού μετακόμισε στο Λευκό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις τρεις εβδομάδες που προηγήθηκαν, το «λουκέτο» στο αμερικανικό δημόσιο προκάλεσε αγωνία σε χιλιάδες εργαζομένους, νευρικότητα στις αγορές και ένταση στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ. Ολη αυτή η κατάσταση όμως, που έληξε το βράδυ της Τετάρτης, είχε κι ένα καλό. Γιατί μία αλεπού βρήκε ευκαιρία και «μετακόμισε» στο Λευκό Οίκο.

Στην προεδρική κατοικία υπάρχουν οι περίφημοι κήποι της Μισέλ Ομπάμα. Μόνο που εξαιτίας του «λουκέτου» αυτοί έμειναν απεριποίητοι, με τα χόρτα να... αγριεύουν και τους καρπούς να σαπίζουν, καθώς οι κηπουροί είχαν μπει σε αναγκαστική αργία και βέβαια η Πρώτη Κυρία δεν προλάβαινε να τα φροντίσει όλα η ίδια.

Την κατάσταση εκμεταλλεύθηκαν κάποιοι... παμπόνηροι επίδοξοι κάτοικοι του Λευκού Οίκου, ανάμεσά τους μία αλεπού και αρκετοί σκίουροι που εγκαταστάθηκαν στους κήπους. Οι φύλακες προσπάθησαν να κάνουν «έξωση» στην αλεπού, αλλά τα βρήκαν σκούρα απέναντί της και στο τέλος εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Πηγή: Huffington Post

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ