Διακόπηκε η συζήτηση για την άρση χρηματοδότησης της ΧΑ γιατί οι βουλευτές επαρχίας ήθελαν να πάνε στις περιφέρειες τους - iefimerida.gr

Διακόπηκε η συζήτηση για την άρση χρηματοδότησης της ΧΑ γιατί οι βουλευτές επαρχίας ήθελαν να πάνε στις περιφέρειες τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τρίτη θα συνεχιστεί η συζήτηση στη Βουλή για την τροπολογία της άρσης χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής γιατί πολλοί βουλευτές θα απουσιάζουν από την Αθήνα. Οπως έγινε γνωστό αν και την τρίτη θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία, τελικά θα συνεχιστεί η συζήτηση γιατί οι περισσότεροι βουλευτές επαρχίας έχουν κανονίσει να φύγουν και να επισκεφθούν τις εκλογικές τους περιφέρειες.

Η συζήτηση επί των τροπολογιών για την αναστολή χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη στην Ολομέλεια, όπως συμφωνήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.Την ίδια στιγμή πάντως η κυβέρνηση τα βρήκε με το ΣΥΡΙΖΑ για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. «Θα δώσουμε θετική ψήφο παρά το ότι δεν μας καλύπτει πλήρως η πρόταση της κυβέρνησης και έχουμε διαφορές και επιφυλάξεις, γιατί θεωρούμε πολύ σημαντικό τον πολιτικό συμβολισμό και το πολιτικό μήνυμα που θα δώσει αυτή η αίθουσα ότι ανοίγει ένας δρόμος με εγγυήσεις κράτους δικαίου και με ευρεία συναίνεση», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.«O Πρωθυπουργός συνεχίζει να παραμένει απών και κρυπτόμενος. Ήρθε μόνο στον αγιασμό».«Δεν είναι δικαίωμά του να απουσιάζει διαρκώς και να περιφρονεί τη Βουλή». Παράλληλα και η ΔΗΜΑΡ υποστήριξε πως θα υπερψηφίσει την τροπολογία.Από την πλευρά της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε πως τα κόμματα του Κοινοβουλίου ανήκουν στο αντισυνταγματικό και κλεπτοκρατικό τόξο και είναι εγκληματικές οργανώσεις. Παράλληλα επανέλαβε πως έβαλαν χειροπέδες στον αρχηγό του τρίτου κόμματος επειδή η ΧΑ πλησίαζε το 20% και θα έβγαινε πρώτο κόμμα στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ