Polaris RZR XP4 100: off road τετραθέσια φόρμουλα - iefimerida.gr

Polaris RZR XP4 100: off road τετραθέσια φόρμουλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Polaris RZR XP4 1000 EPS δεν έχει μεν αμάξωμα με τη συμβατική έννοια, αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες για κίνηση σε άμμο, λάσπη, χιόνι και όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς, ενώ αυτό που το καθιστά ιδιαίτερο είναι ότι έχει θέσεις για τέσσερις. Αυτός είναι και ο λόγος που η επωνυμία του περιέχει τον κωδικό XP4, ενώ το 1000 παραπέμπει φυσικά στα κυβικά του τετρακύλινδρου κινητήρα του.

Ο οποίος αποδίδει 107 ίππους και μπορεί να πάει το τετραθέσιο Polaris με το χαμηλό κέντρο βάρους και τις αρθρωτές αναρτήσεις κυριολεκτικά παντού, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί. Όσο για την τιμή του υπολογίστε περίπου 22.000 δολάρια, χωρίς τα εξτρά, μερικά από τα οποία είναι μπαγκαζιέρα που χωρά τα απαραίτητα κράνη, βάση ρεζέρβας και προστατευτική μπάρα μάσκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ