Ο Καψής απαντά στους 32 της ΝΔ: Η εκκένωση της ΕΡΤ είναι θέμα του εισαγγελέα - iefimerida.gr

Ο Καψής απαντά στους 32 της ΝΔ: Η εκκένωση της ΕΡΤ είναι θέμα του εισαγγελέα

Ο Καψής απαντά στους 32 της ΝΔ: Η εκκένωση της ΕΡΤ είναι θέμα του εισαγγελέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα εισαγγελέα είναι η εκκένωση του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής τονίζει ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής απαντώντας στην παραίνεση 32 βουλευτών της ΝΔ για «εισβολή» στο Ραδιομέγαρο και «ώστε να ξεπερασθεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η νομιμότητα στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση».Μιλώντας στον Real fm, ο Παντελής Καψής επισήμανε: «Αν δεν πάει η ΔΤ και μάλιστα σύντομα στην Αγία Παρασκευή, τότε υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσει να καλύψει την ελληνική προεδρία, η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί από την Κατεχάκη. Το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί πια».

Απαντώντας, η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κ. Καψή να σταματήσει να παίζει με τις λέξεις και να διασπά και να απειλεί τους εργαζόμενους. Αν θέλει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της χώρας έναντι της EBU, οφείλει να βρει τρόπο να ξαναλειτουργήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση με σοβαρότητα και θεσμική διαφάνεια. Για μια ακόμη φορά η ΕΣΗΕΑ παραποιεί την πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ