Ενας άνδρας έπεσε από την γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου - Toν ψάχνουν στα παγωμένα νερά - iefimerida.gr

Ενας άνδρας έπεσε από την γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου - Toν ψάχνουν στα παγωμένα νερά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου για τον εντοπισμό ενός άνδρα που έπεσε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί από την γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου.ερισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος έπεσε, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, από τη γέφυρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα. Ωστόσο, π

Αμέσως μετά το περιστατικό οι υπεύθυνοι λειτουργίας της γέφυρας ειδοποίησαν το Λιμενικό, άνδρες του οποίου ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα. Στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης δύο ιδιωτικά σκάφη, ενώ έχουν ενημερωθεί και τα πληρώματα των φέρι μποτ, που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ