Το διάσημο σουτιέν των 10.000.000 δολαρίων θα φορέσει η Κάντις Σουάνποελ στο σόου της Victoria's Secret - iefimerida.gr

Το διάσημο σουτιέν των 10.000.000 δολαρίων θα φορέσει η Κάντις Σουάνποελ στο σόου της Victoria's Secret

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί «άγγελοι» το ζήλεψαν, δύο όμως το έχουν φορέσει μέχρι σήμερα. Το διάσημο υπερπολυτελές Fantasy Bra της Victoria's Secret, που είναι στολισμένο με πολύτιμους λίθους και η αξία του ανέρχεται στα 10.000.000 δολάρια, έχει παρουσιαστεί από δύο εκλεκτά μοντέλα του οίκου και φέτος ο κλήρος πέφτει στην Κάντις Σουανεπόελ.

Η Κάντις θα ακολουθήσει τα βήματα της Μιράντα Κερ και της Χάιντι Κλουμ που έχουν φορέσει επίσης το Fantasy Bra στο Secret Fashion Show. Μετά την ανακοίνωση, το μοντέλο δήλωσε συγκινημένο και ενθουσιασμένο, ενώ, μιλώντας στο περιοδικό People, είπε ότι το αγαπημένο της σημείο στο σουτιέν είναι το τεράστιο κόκκινο ρουμπίνι 52 καρατίων που κρέμεται στο κέντρο.

Σχεδιασμένο από το κοσμηματοπωλείο Mouawad, το διάσημο σουτιέν Fantasy Bra αποτελείται από 4.200 πολύτιμους λίθους όπως ρουμπίνια και κίτρινα ζαφείρια.

Το διάσημο σουτιέν των 10.000.000 δολαρίων θα φορέσει η Κάντις Σουάνποελ στο σόου της Victoria's Secret | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ