Η Μάρα Ζαχαρέα βγήκε βόλτα για ψώνια με την 13χρονη κόρη της Αννα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μάρα Ζαχαρέα βγήκε βόλτα για ψώνια με την 13χρονη κόρη της Αννα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την 13χρονη κόρη της Αννα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Μάρα Ζαχαρέα σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις των δυο γυναικών. Η ανκοργούμαν του Star επέλεξε το απόγευμα του Σαββάτου να κάνει τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι έχοντας στο πλευρό της την έφηβη κόρη της η οποία έχει απίστευτη ομοιότητα με τον πρώην πολιτικό πατέρα της Θοδωρή Ρουσόπουλο.

«Πριν κάνουν τις αγορές τους, περιηγήθηκαν για αρκετή ώρα στα καταστήματα του πρώτου ορόφου και έφυγαν αμέσως μετά», περιγράφει στο περιοδικό OK! υπάλληλος καταστήματος.«Σε γιορτές, γενέθλια, αγώνες στα σχολεία, ρύθμιζα έτσι τον χρόνο για να είμαι πάντα παρούσα. Στην καθημερινότητα πιστεύω πως υπήραν στιγμές που έλειψα στα παιδιά,δεν γκρίνιαξαν όμως ποτέ», δήλωσε πρόσφατα η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η Μάρα Ζαχαρέα βγήκε βόλτα για ψώνια με την 13χρονη κόρη της Αννα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Μάρα Ζαχαρέα βγήκε βόλτα για ψώνια με την 13χρονη κόρη της Αννα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Μάρα Ζαχαρέα βγήκε βόλτα για ψώνια με την 13χρονη κόρη της Αννα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ