Nέο αίτημα άρσης ασυλίας για τους Κασιδιάρη και Παναγιώταρο - iefimerida.gr

Nέο αίτημα άρσης ασυλίας για τους Κασιδιάρη και Παναγιώταρο

Nέο αίτημα άρσης ασυλίας για τους Κασιδιάρη και Παναγιώταρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ημέρα που η Ολομέλεια αποφάσισε την άρση της ασυλίας έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στη Βουλή έφτασε νέο σχετικό αίτημα του Αρείου Πάγου για δύο από αυτούς, τον Ηλία Παναγιώταρο και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Πρόκειται για αίτημα που διαβίβασε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου οι δύο βουλευτές να δικαστούν για το αδίκημα της παράνομης βίας. Αυτό αφορά την υπόθεση των επεισοδίων που έγιναν στο Μελιγαλά το Σεπτέμβριου.

Κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου για τα θύματα της Πηγάδας, ο κ. Παναγιώταρος επιτέθηκε στο δήμαρχο, Φίλιππο Μπάμη και άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του, αποκαλώντας τον «καραγκιόζη». Ο δήμαρχος και άλλοι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν από την εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε κ. Κασιδιάρης, ο οποίος αφού χαρακτήρισε γενοκτονία τα γεγονότα στο Μελιγαλά, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ