Τι γράφει ανεπανάληπτο ιατρικό σύγγραμμα του 1927 περί κινδύνων του αυνανισμού και θεραπείας αυτού [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι γράφει ανεπανάληπτο ιατρικό σύγγραμμα του 1927 περί κινδύνων του αυνανισμού και θεραπείας αυτού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σύγγραμμα που ακολουθεί - εκδοθέν το 1927 και συνταχθέν υπό του Μ. Μωυσείδου, γαλλοτραφούς ιατρού, διευθυντού του περιοδικού «Υγεία» και αντεπιστέλλοντος μέλους της μαιευτικής και γυναικολογικής εταιρείας των Παρισίων - αποτελεί αληθινό διαμάντι της ιατρικής επιστήμης!

Εκθέτοντας ατράνταχτα «επιστημονικά» επιχειρήματα, εκπεφρασμένα σε άψογη καθαρεύουσα, καταγράφει, παρουσιάζει και αναλύει λεπτομερώς όλους τους κινδύνους που ενέχει η πράξη του αυνανισμού, προτείνοντας σωρεία μεθόδων θεραπείας και πρόληψής του, όχι μόνο αυτού αλλά και άλλων επαχθών νοσηρών φαινομένων όπως οι ονειρώξεις και η σπερματόρροια.

Θα σας προετοιμάσουμε, παραθέτοντας τέσσερις μονάχα λέξεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως επιθετικοί προσδιορισμοί της πράξεως: μυστικήν, χυδαίαν, επονείδιστην και χαμερπήν!

Διαβάστε απνευστί τις πρώτες σελίδες και ετοιμαστείτε να μην σας μείνει άντερο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ