Ο Νικολόπουλος στηρίζει Χρυσή Αυγή: «Πολιτική η δίωξη του Ηλιόπουλου- Συγκινήθηκα όταν μίλησε για την κόρη του» - iefimerida.gr

Ο Νικολόπουλος στηρίζει Χρυσή Αυγή: «Πολιτική η δίωξη του Ηλιόπουλου- Συγκινήθηκα όταν μίλησε για την κόρη του»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, χαρακτηρίζοντας την δίωξη του «πολιτική».

Ο Νίκος Νικολόπουλος, όχι μόνο υπερασπίσθηκε τον χρυσαυγίτη βουλευτή για τον οποίο αποφασίσθηκε από την Βουλή η άρση της ασυλίας του, αλλά δήλωσε πως συγκινήθηκε όταν ο Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στην κόρη του κατά την διάρκεια της ομιλίας του. «Μου ήρθαν στο μυαλό τα τέσσερα παιδιά μου», δήλωσε στη Βουλή ο κ. Νικολόπουλος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Νικολόπουλος ψήφισε άκυρο για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ