Kαθημερινή: Γιατί ντρέπεται ο Αλέξης Τσίπρας - iefimerida.gr

Kαθημερινή: Γιατί ντρέπεται ο Αλέξης Τσίπρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια βασική αρχή του lifestyle διαφεύγει από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον κάνει να ντρέπεται, όπως εξηγεί ο Φαληρεύς στη στήλη του σήμερα, με αφορμή και την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Η «ντροπή» πηγάζει από το γεγονός ότι δεν ξέρει να δέσει γραβάτα και γιαυτό δεν φοράει ποτέ... Εξηγεί ο Φαληρεύς, κατά κόσμος Στέφανος Κασιμάτης:
«Με τι ικανοποίηση ο Αλέξης μας εξηγούσε προχθές στον Νίκο μας γιατί δεν φορεί ποτέ γραβάτα! Πως ντρεπόταν (δήθεν μου) που μια τόσο σημαντική συνέντευξη ησχολείτο με το lifestyle του, αλλά την ίδια ώρα απολάμβανε κάθε λέξη που «έβγανε ο στόμας» του! Κι όλα αυτά, ενώ θα μπορούσε να έχει πει την αλήθεια ευθέως, χωρίς να ντρέπεται: ότι δεν φορεί γραβάτα, γιατί δεν ξέρει να τη δένει. Φαίνεται, όμως, ότι για κάποιον λόγο (Burberry, Polo, κ.λπ.) ο Αλέξης ντρέπεται. Ε, μικρό το κακό! Ας ζητήσει από κάποιον που ξέρει να του μάθει...»

Φωτογραφία: fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ