Ο Σαμαράς για την άσκηση «Πυρπολητής»: Σε υψηλό επίπεδο οι Ενοπλες Δυνάμεις- Μας κάνουν υπερήφανους - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς για την άσκηση «Πυρπολητής»: Σε υψηλό επίπεδο οι Ενοπλες Δυνάμεις- Μας κάνουν υπερήφανους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά το υψηλό επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και την εκπαίδευση τους είχε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παρακολούθησε την διακλαδική άσκηση «Πυρπολητής» που διεξήχθη κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες ανοιχτά της Υδρας.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός επιβιβάσθηκε στην φρεγάτα «Σαλαμίς» για να παρακολουθήσει την άσκηση, ενώ μετά προχώρησε και σε δηλώσεις: « Αυτή η δύσκολη απαιτητική διακλαδική άσκηση "επιτυχημένη άσκηση" δείχνει το υψηλό φρόνημα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και την αρτιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. Και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος, μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια» κατέληξε.

Το σενάριο της διακλαδικής άσκησης «Πυρπολητής» περιελάμβανε ανακατάληψη νήσου. Συμμετείχαν μονάδες του Στόλου, της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και Ειδικές Δυνάμεις.

φωτογραφίες: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ