Στον καναπέ του ψυχολόγου οι Δημοτικοί Αστυνομικοί που θα μεταφερθούν στην ΕΛ.ΑΣ- Θα εξετασθούν πριν πιάσουν όπλο - iefimerida.gr

Στον καναπέ του ψυχολόγου οι Δημοτικοί Αστυνομικοί που θα μεταφερθούν στην ΕΛ.ΑΣ- Θα εξετασθούν πριν πιάσουν όπλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από «μικροσκόπιο» θα περάσει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης τους δημοτικούς αστυνομικούς οι οποίοι θα επιδιώξουν να μετακινηθούν σε κάποια από τις περίπου 1.600 κενές θέσεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς θα πρέπει να εξετασθεί και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ψυχική τους υγείας.

««Πηγαίνοντας στην Αστυνομία θα κληθούν να έχουν για πρώτη φορά όπλο. Δεν είναι λογικό να εξεταστούν πριν αποκτήσουν το δικαίωμα αυτό;», αναφέρουν παράγοντες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».

Για τον λόγο αυτό, πέρα από τα τυπικά κριτήρια τα οποία θα ληφθούν υπόψη όσον αφορά την μετακίνηση, όπως τα πτυχία ή οικογενειακή κατάσταση, θα προσμετρηθούν και άλλα στοιχεία και συγκεκριμένα σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ