Ειδική παραγγελία για Ferrari με βάση την FF - iefimerida.gr

Ειδική παραγγελία για Ferrari με βάση την FF

Ειδική παραγγελία για Ferrari με βάση την FF
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παραγγελίες για Ferrari που θα κατασκευαστούν μια και μόνο φορά για κάποιον που είναι πιο πλούσιος από τους πλούσιους και θέλει κάτι sur mesure δεν είναι σπάνιες. Κλασικό παράδειγμα γι' αυτό ο Eric Clapton που ήθελε μια σύγχρονη Ferrari που να μοιάζει με την πάλαι ποτέ 512 BB, από την οποία είχε συνολικά τρεις.

Φυσικά του την έφτιαξαν, ενώ τα σκίτσα που βλέπετε προέρχονται από την κατοχύρωση του design ενός συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Πρόκειται για άλλη μια special Ferrari, που βασίζεται στην FF αλλά δεν έχει τη στάνταρ διαμόρφωση στέισον ή καλύτερα shooting brake. Έχει κλασικό στυλ κουπέ, με ανάλογη γραμμή οροφής που κατά πάσα πιθανότητα καταργεί τις πίσω θέσεις.Σε σχέση με την FF παραγωγής υπάρχουν και κάποιες άλλες διαφοροποιήσεις μπροστά, αλλά είναι φυσικά επουσιώδεις, μπροστά στο βασικό στοιχείο που κάνει αυτήν την one off Ferrari να ξεχωρίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Ferrari μοντέλο ONE FF
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ