Θεοτσίτσιδοι νεοχίπις κατακλύζουν και πάλι ερημικές παραλίες, δάση και βουνά των ΗΠΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Θεοτσίτσιδοι νεοχίπις κατακλύζουν και πάλι ερημικές παραλίες, δάση και βουνά των ΗΠΑ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστρέφει δυναμικά το κίνημα του νεοχιπισμού στις ΗΠΑ έπειτα από τρεις και βάλε δεκαετίες καταναλωτικής μανίας και εμποροποίησης του γυμνού, φυσικού σώματος και του σεξ, επικαλυμμένης με αλλεπάλληλες στρώσεις comme-il-faut συμπεριφοράς.

Πολυάριθμα outdoors φεστιβάλ και υπαίθριες συναυλίες στήνονται εκ του μηδενός σε ερημικές περιοχές της Νεβάδα, απομονωμένες παραλίες, δάση και απάτητα βουνά της αμερικανικής επικράτειας, όπου κορεσμένοι από το lifestyle πολίτες «βγαίνουν» από τα ρούχα τους για μερικές μέρες ή ώρες ελευθερίας μακριά από τα ασφυκτικά εταιρικά κοστούμια και τα αποπνικτικά γραφεία, σε αναζήτηση της γαλήνης, της ένωσης με το φυσικό περιβάλλον και τους συνανθρώπους τους.

Τρανό παράδειγμα το άκρως επιτυχημένο φεστιβάλ Burning Man, όπου ο γυμνισμός, η φυσικότητα, οι τέχνες και η ανθρώπινη συναναστροφή έχουν τον πρώτο λόγο.

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν από το τότε και το τώρα, όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας και φύλου επιδίδονται σε εκστατικούς χορούς, ανατολικές πρακτικές διαλογισμού και απλούς περιπάτους:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμνισμός χίπις νεοχίπις χιπισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ