Τι πρόδωσε τον Νίκο Μαζιώτη -Πως η ΕΛ.ΑΣ εξακρίβωσε τη συμμετοχή του στις ληστείες τραπεζών - iefimerida.gr

Τι πρόδωσε τον Νίκο Μαζιώτη -Πως η ΕΛ.ΑΣ εξακρίβωσε τη συμμετοχή του στις ληστείες τραπεζών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επιφυλακή εξακολουθεί να βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με ένα πιθανό τρομοκρατικό «χτύπημα» του καταζητούμενου Νίκου Μαζιώτη, το οποίο μάλιστα φέρεται να έχει ως στόχο σημαντικό οικονομικό ή πολιτικό πρόσωπο.

Ποιοι είναι στην ομάδα του Μαζιώτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην νέα ομάδα που έχει συγκροτήσει ο Μαζιώτης, βρίσκονται περίπου 7 άτομα, τα οποία ανήκουν στην «γενιά» της νέας τρομοκρατίας και μαζί με αυτούς ο καταζητούμενος τρομοκράτης έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον πέντε ληστείες τραπεζών με λεία 1,5 εκατ. ευρώ. Ενα από τα επιτελικά στελέχη της νέας ομάδας του Μαζιώτη, φέρεται να είναι ο 42χρονος Π.Α., γνωστός αντιεξουσιαστής ο οποίος καταζητείται για τα όπλα που είχαν εντοπιστεί στο ενοικιασμένο αυτοκίνητο του στα Εξάρχεια

Τι πρόδωσε τον Μαζιώτη

Τέλος, αν και ο Νίκος Μαζιώτης είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του με φούμο, να βάλει περούκα και γυαλιά ηλίου, έκανε ένα σημαντικό λάθος το οποίο οδήγησε στην ταυτοποίηση του από την ΕΛ.ΑΣ. Το λάθος που έκανε το ηγετικό στέλεχος του «Επαναστατικού Αγώνα», ήταν πως ακούμπησε τα χέρια του στο εσωτερικό της τράπεζας, με αποτέλεσμα τα δακτυλικά του αποτυπώματα να παραμείνουν και να εντοπιστούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ