Χάλασε ο κόσμος – Τώρα οι ημίγυμνες διαμαρτύρονται κατά του Μπερλουσκόνι - iefimerida.gr

Χάλασε ο κόσμος – Τώρα οι ημίγυμνες διαμαρτύρονται κατά του Μπερλουσκόνι

Χάλασε ο κόσμος – Τώρα οι ημίγυμνες διαμαρτύρονται κατά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εως τώρα οι ημίγυμνες γυναίκες εξέφραζαν λατρεία για το πρόσωπο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Αλλωστε, η αδυναμία του στο ωραίο φύλο ήταν ένας από τους- πολλούς- λόγους που τον έβαλαν σε μπελάδες με τη δικαιοσύνη. Τώρα όμως ημίγυμνοι ήταν εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν κατά του Καβαλιέρε.

Ακτιβιστές και μέλη του Κινήματος Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο συγκεντρώθηκαν έξω από το μέγαρο της Γερουσίας φορώντας μόνο εσώρουχα. Η κίνησή τους ήταν συμβολική, καθώς στα πλακάτ που είχαν κρεμάσει στο λαιμό τους έγραφαν «Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Εσύ γερουσιαστή;».

Η διαμαρτυρία έγινε λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία της ιταλικής Γερουσίας, που θα καθορίσει το πολιτικό μέλλον του Μπερλουσκόνι. Ο Καβαλιέρε αναμένεται να αποπεμφθεί, έπειτα από την καταδικαστική απόφαση για την υπόθεση Mediaset. Αυτό που ζητούσαν όμως οι ακτιβιστές ήταν να γίνει ονομαστική ψηφοφορία για το ζήτημα και όχι μυστική.

«Εμείς δεν έχουμε μυστικά», υποστηρίζει η ομάδα, η οποία οργανώθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της ιστοσελίδας Avaaz.org που συγκεντρώνει υπογραφές για ποικίλα ζητήματα. Μάλιστα, οι 80.000 που υπέγραψαν απαιτούν όχι μόνο να είναι γνωστή η ψήφος του κάθε γερουσιαστή για την περίπτωση Μπερλουσκόνι, αλλά για όλες τις ψηφοφορίες που διεξάγονται στη Γερουσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ