Με αγωγές απειλεί ο Πλούταρχος όσους τον συκοφαντούν - Τι απαντά για τα αδήλωτα 2,8 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Με αγωγές απειλεί ο Πλούταρχος όσους τον συκοφαντούν - Τι απαντά για τα αδήλωτα 2,8 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιχείρηση στοχοποίησης και διασυρμού σε βάρος του καταγγέλει ο Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα κατόπιν ελέγχου του ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 2.793.000 ευρώ. Παράλληλα, ο τραγουδιστής απειλεί με αγωγές όσους συνεχίσουν την «συκοφαντική, άδικη και βάναυση» όπως τη χαρακτηρίζει, σπίλωση της προσωπικότητάς του.

Ολόκληρη η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου, μέσω του δικηγόρου του Αλέξανδρου Στρίμπερη έχει ως εξής:

«Από ορισμένους κύκλους επιχειρείται η στοχοποίησή μου και ο διασυρμός μου, κάνοντας λόγο για εμπλοκή μου σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και στη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων από μέρους μου.

Σας δηλώνω ότι σέβομαι τη νομιμότητα και τους κανόνες δικαίου της συντεταγμένης Πολιτείας μας αλλά δεν ανέχομαι αβασίμως να διασύρομαι και να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος μου και μάλιστα σε θέματα του φορολογικού μου απορρήτου, το οποίο αποτελεί ευαίσθητο θέμα και για μένα όπως και για κάθε πολίτη στην ευνομούμενη Πολιτεία μας.

Η οποιαδήποτε τυχόν συνέχεια της συκοφαντικής, άδικης και βάναυσης σπίλωσης της προσωπικότητας εμού και της οικογενείας μου, θα έχει έννομες συνέπειες για όσους την επιχειρήσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ