Κινητό συνεργείο ποδηλάτων κυκλοφορεί στην Αθήνα και παρέχει σέρβις δωρεάν [εικόνες] - iefimerida.gr

Κινητό συνεργείο ποδηλάτων κυκλοφορεί στην Αθήνα και παρέχει σέρβις δωρεάν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται εξωφρενικά ιδανικό κι όμως είναι αληθινό. Το CU Pop-Up Service Bike, είναι ένα κινητό συνεργείο ποδηλάτων σχεδιασμένο από ποδηλάτες για ποδηλάτες, το οποίο παρέχει δωρεάν σέρβις σε όποιον το χρειάζεται.

Πρόκειται για ένα ποδήλατο ειδικό για να μεταφέρει μεγάλα φορτία, με trailer που ακολουθεί την αισθητική των trailer caravans των 50s και βέβαια εξειδικευμένους μηχανικούς ποδηλάτων.

Μέσα του κρύβει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί κάποιος για να κάνει ένα μίνι-σερβις και μπορεί να προσφέρει και κάποια αναβάθμιση, από ρύθμιση ταχυτήτων & φρένων, σφίξιμο ποτηριών, αλλαγή σαμπρέλας, λάδωμα αλυσίδας μέχρι χρήσιμες συμβουλές για τα ποδήλατα.

Το CU pop-up service bike θα το βρείτε σε εβδομαδιαίες ποδηλατοβόλτες, συναυλίες, εκδηλώσεις, αγώνες, αλλά και σε παραλίες, πάντοτε στη διάθεση οποιουδήποτε το χρειαστεί και εντελώς δωρεάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ