ΚΚΕ: Τα «σπασμένα» του χρηματοδοτικού κενού, θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Τα «σπασμένα» του χρηματοδοτικού κενού, θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην οικονομική κατάσταση της χώρας και την «μαύρη τρύπα» των δημοσιονομικών δεδομένων της Ελλάδας αναφέρεται το ΚΚΕ, το οποίο υποστηρίζει πως «το σίγουρο είναι ότι το μάρμαρο θα το πληρώσουν πάλι οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες».

Σε ανακοίνωση του, το Κομμουνιστικό Κόμμα επισημαίνει πως παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα θα κληθούν να πληρώσουν τα «σπασμένα» του χρηματοδοτικού κενού της Ελλάδας, ανεξάρτητα από το ύψος στο οποίο θα διαμορφωθεί.

Κλείνοντας, το ΚΚΕ τονίζει: «Άλλωστε τα αντιλαϊκά μέτρα -δημοσιονομικού ή διαρθρωτικού χαρακτήρα- έχουν μόνιμο και σταθερό στόχο τη στήριξη της καπιταλιστικής κερδοφορίας σε βάρος των λαϊκών αναγκών. Τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό όταν του υπόσχονται ότι έχουν τη μαγική συνταγή με την οποία μπορούν να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα, δηλαδή το καπιταλιστικό κέρδος και τις ανάγκες του λαού».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Ο λαός χρειάζεται να δυναμώσει τον αγώνα του, χωρίς να περιμένει κάτι από την έκβαση των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα για την κάλυψη των λεγόμενων χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας.

Ανεξάρτητα από το ύψος του δημοσιονομικού και χρηματοδοτικού κενού της Ελλάδας, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο τελικά αυτό θα καλυφθεί, το σίγουρο είναι ότι το μάρμαρο θα το πληρώσουν πάλι οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης.

Άλλωστε τα αντιλαϊκά μέτρα -δημοσιονομικού ή διαρθρωτικού χαρακτήρα- έχουν μόνιμο και σταθερό στόχο τη στήριξη της καπιταλιστικής κερδοφορίας σε βάρος των λαϊκών αναγκών. Τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό όταν του υπόσχονται ότι έχουν τη μαγική συνταγή με την οποία μπορούν να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα, δηλαδή το καπιταλιστικό κέρδος και τις ανάγκες του λαού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ