Δένδιας: «Η μάχη κατά της τρομοκρατίας είναι διαρκής- Νομίζαμε ότι τελειώσαμε με την εξάρθρωση της 17Ν» - iefimerida.gr

Δένδιας: «Η μάχη κατά της τρομοκρατίας είναι διαρκής- Νομίζαμε ότι τελειώσαμε με την εξάρθρωση της 17Ν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την τρομοκρατία και την αντιμετώπιση της από την ΕΛ.ΑΣ μίλησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ο οποίος επεσήμανε πως η «μάχη» εναντίον της είναι διαρκής και κάλεσε την κοινωνία σε συστράτευση απέναντι της.

Κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της φετινής αντιπυρικής περιόδου, ο κ. Δένδιας τόνισε: «Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους μας και ιδίως στην ελληνική κοινωνία, στο σύνολό της, ότι η μάχη ενάντια στην τρομοκρατία είναι διαρκής. Υπήρξε κάποτε η ψευδαίσθηση ότι με το τέλος της 17 Νοέμβρη, τελειώσαμε με αυτό. Αποδεικνύεται κάθε μέρα, ότι αυτό δεν είναι αλήθεια».

Στη συνέχεια, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δήλωσε πως η απάντηση απέναντι στην τρομοκρατία, «είναι καταρχήν η επιχειρησιακή ετοιμότητα, αλλά κυρίως η συστράτευση της κοινωνίας απέναντι στο φαινόμενο, καθολική απόρριψή του απ' όλα τα κόμματα και από όλους τους κοινωνικούς φορείς».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ