Πάγκαλος: «Παντελώς ανεπάγγελτος ο Τσίπρας- Το μόνο που έκανε ήταν καταλήψεις» - iefimerida.gr

Πάγκαλος: «Παντελώς ανεπάγγελτος ο Τσίπρας- Το μόνο που έκανε ήταν καταλήψεις»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος αποκάλεσε το κόμμα της Αριστεράς «πατέρα της θεωρίας των δύο άκρων», ενώ χαρακτήρισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ανεπάγγελτο».

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως μαζί με την Χρυσή Αυγή και σε συντονισμό μαζί της, «εξαπέλυσε ένα κίνημα πολιτικής και ιδεολογικής βίας που μπορεί να οδηγήσει και σε περιπτώσεις σαν του άτυχου Φύσσα στο Κερατσίνι ή μπορεί να μην έχει οδηγήσει ακόμα. Αλλά έχει οδηγήσει στην περίπτωση των άτυχων που δούλευαν στη Μαρφίν, εκείνη τη μέρα που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν από το μπλοκ του και αποφάσισαν να κάψουν τους απεργοσπάστες».

Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε «παντελώς ανεπάγγελτο» και κατέληξε λέγοντας πως «η μόνη του δραστηριότητα είναι ότι καταλάμβανε το σχολείο του κάθε τόσο και το έκλεινε».

Τι απαντά ο Παπαδημούλης

Σε απάντηση των δηλώσεων του κ. Πάγκαλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, έγραψε στο facebook: «''Δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ η θεωρία των δύο άκρων", λέει ο Πάγκαλος. Έτσι ειναι. Τις ομιλίες Σαμαρά και το άρθρο "Ζωή Κασιδιάρη", εμείς τα γράψαμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ