H δημοσιογράφος Σοφία Παπαϊωάννου παρουσιάζει απόψε δύο εκατομμυριούχους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής

Στο μικροσκόπιο της πρώτης της εκπομπής στον Alpha η δημοσιογράφος προσπαθεί να αποκαλύψει τις διασυνδέσεις της Χρυσής Αυγής, το ρόλο των «αδελφών» οργανώσεων στην Ευρώπη και τους άγνωστους υποστηρικτές της, τα πρόσωπα που την υποστήριζαν οικονομικά.


Για το λόγο αυτό και η δημοσιογράφος το σαββατοκύριακο ταξίδεψε στο Λονδίνο όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με τον βρετανό Γρίφιν Γκέιμπλ, ο οποίος πραγματοποιεί έρευνες για τις ακροδεξιές οργανώσεις ανά τον κόσμο, αλλά και πρόσωπα που συνδέονται με τη «Χρυσή Αυγή».

«Απόψε θα ασχοληθούμε με τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής. Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει και μάθει πολλά για τη δράση της ΧΑ στο εσωτερικό αλλά δεν γνωρίζουμε τις διεθνείς διασυνδέσεις της και τη σημασία τους. Η εκπομπή θα παρουσιάσει δύο βασικούς εκατομμυριούχους υποστηρικτές της οργάνωσης στο εξωτερικό. Παράλληλα, η εκπομπή θα αναλύσει τις στιγμές στην πορεία της ΧΑ όπου η Πολιτεία θα έπρεπε να είχε σταματήσει τη δράση της αλλά και το τι πρέπει να προσέξουμε σήμερα» δηλώνει η παρουσιάστρια στο newsit.
Περισσότερα στην εκπομπή «360ο» που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23:45 στον ALPHA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ