Mακαρόνια και φασολάδα με 2 ευρώ -Τα μαγέρικα της κρίσης - iefimerida.gr

Mακαρόνια και φασολάδα με 2 ευρώ -Τα μαγέρικα της κρίσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μακαρονάδες με κόκκινη σάλτσα και τυρί με 1,70 ευρώ, αρακάς, φακή, φασολάκια και πατάτες φούρνου με 2 ευρώ, παστίτσιο, συκωταριά με ρύζι και γεμιστά με 3 ευρώ. Οχι, δεν πρόκειται για κάποια προσφορά εστιατορίου, αλλά για τα «μαγειρεία της κρίσης» στη Θεσσαλονίκη, τα οποία προσφέρουν σπιτικό, ποιοτικό φαγητό αντί... πινακίου φακής.

Ο κ. Κυριάκος στην οδό Βενιζέλου πουλάει μαγειρευτό φαγητό από 2 ευρώ και καθημερινά βλέπει την πελατεία του να αυξάνεται. «Δουλεύουμε εγώ και η σύζυγός μου. Δεν έχουμε υπαλλήλους. Τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας κι έτσι γλιτώνουμε ένα σεβαστό ποσό, που στην πρώτη φάση καταλήγει σε μας και σε δεύτερη συμβάλλει στη μείωση της τιμής», λέει.

: ΔημοκρατίαΚαθημερινά δεκάδες φοιτητές επιλέγουν να τρώνε φθηνά και υγιεινά από τον κ. Κυριάκο. Την ίδια ώρα ο κ. Χρήστος ανοίγει το τρίτο του μαγαζί μέσα σε έξι χρόνια στην πλατεία Ναυαρίνου. «Ξεκίνησα πουλώντας το φθηνό hot dog. Οταν εξαπλώθηκε, αποφάσισα να πουλήσω φθηνό μακαρόνι και ρύζι», σημειώνει. Στα μαγαζιά του μπορεί κανείς να φάει μακαρόνια και ρύζι σε διάφορες εκδοχές, από μόλις 1,70 ευρώ. Πηγή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ