Παρουσιαστής έβαλε τυφλούς να σκοπεύουν με περίστροφο-Τα άστοχα σχόλια και οι προσβολές [βίντεο + εικόνες] - iefimerida.gr

Παρουσιαστής έβαλε τυφλούς να σκοπεύουν με περίστροφο-Τα άστοχα σχόλια και οι προσβολές [βίντεο + εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Παίζοντας» με την είδηση ότι στην πολιτεία της Αιοβα των ΗΠΑ χορηγούνται άδειες οπλοφορίας σε τυφλούς, ο διάσημος παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ άφησε έκπληκτο το κοινό του με την εξωφρενική και εξοργιστική για αρκετούς έμπνευσή του. Κάλεσε λοιπόν τέσσερα άτομα που έχουν χάσει την όρασή τους, τους έδωσε από ένα περίστροφο και σε ένα ράντζο τους ζήτησε να δοκιμάσουν τις σκοπευτικές τους ικανότητες.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της εκπαίδευσης, ο παρουσιαστής άρχισε να σχολιάζει με μάλλον άκομψο τρόπο την προτροπή του εκπαιδευτή για τη χρήση ειδικών ωτοασπίδων: «Δεν θέλουμε κανείς να χάσει και την ακοή του, έτσι δεν είναι;» ενώ τα άκομψα σχόλια συνεχίστηκαν όταν επαναλάμβανε τις οδηγίες ωσάν και οι τυφλοί είχαν πρόβλημα κατανόησης ή ήταν βαρύκουοι.

Το υποκριτικό κρεσέντο του Κίμελ συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της σκόπευσης όταν παίνευε τους διαγωνιζόμενους για την ευστοχία τους ενώ στην ουσία εκείνη δεν είχαν πετύχει στο στόχο.
«Μπράβο, τα κατάφερες. Στόχευσες στο κέντρο!» και ολοκλήρωσε το «έργο» του κάπως έτσι: «Κυρίες και κύριοι ήρθατε εδώ χωρίς τη δυνατότητα να βλέπετε. Και θα φύγετε, πάλι χωρίς να βλέπετε, αλλά ως ένα γκρουπ από εκπαιδευμένους δολοφόνους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ