Ο Γολγοθάς του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλ Μπατιστούτα -Το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του - iefimerida.gr

Ο Γολγοθάς του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλ Μπατιστούτα -Το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αργεντινός παλαίμαχος άσσος του ποδοσφαίρου φέρεται να πάσχει από την ασθένεια Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση.Μάλιστα, ο Μπατιστούτα, που κάποτε εντυπωσίαζε στα γήπεδα με τις εκπληκτικές ικανότητές του σήμερα δεν μπορεί να σταθεί όρθιος για αρκετή ώρα.Ο άνθρωπος που έγραψε ιστορία στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες της Φιορεντίνα και της Ρόμα, αλλά και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα στα πόδια του. Οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο το γεγονός αυτό να οφείλεται σε αυτή τη σπάνια ασθένεια.

Ευχές από όλο τον κόσμο

Η είδηση έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη, καθώς ο Μπατιστούτα ήταν αγαπητός σε όλο τον πλανήτη λόγω της τεράστιας αξίας του αλλά και του ήθους του.

Όλοι εύχονται το καλύτερο και ελπίζουν πως πρόκειται για φήμες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ