Οδός ...σερ Αλεξ Φέργκιουσον -Εγινε άγαλμα, ..εξέδρα και τώρα αποκτά το δικό του δρόμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οδός ...σερ Αλεξ Φέργκιουσον -Εγινε άγαλμα, ..εξέδρα και τώρα αποκτά το δικό του δρόμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγαπάνε πολύ τον πρώην προπονητή τους, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και το δείχνουν με κάθε πιθανό τρόπο. Τιμώντας για μια ακόμη φορά, τον προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα, κατα τα 26 χρόνια της παραμονής του, έδωσαν το όνομά του σε δρόμο που οδηγεί στο στάδιο του Όλντ Τράφορντ. Επιπλέον, ο δήμος του Μάντσεστερ του απέμεινε τον τίτλο «Honorary Freedom», κάνοντάς τον επίτιμο δημότη της πόλης, σε μία λαμπρή τελετή στο δημαρχείο.

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, δήλωσε: «Είναι προνόμιο και τιμή να υπάρχει δρόμος με το όνομά μου. Ποτέ δεν περίμενα κάτι τέτοιο στη ζωή μου. [...] Είμαι υπερήφανος για αυτό, καθώς επίσης είμαι υπερήφανος και για όλους στο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που με κάλεσε εδώ πριν από 26 χρόνια. Ήταν μια εξέχουσα στιγμή στη ζωή μου και μια πρόκληση που αποδέχτηκα. Και κάπως έτσι, βρισκόμαστε σήμερα εδώ. »

Τριανταοχτώ κύπελλα χάρισε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, κατα την περίοδο 1986-2013, όντας προπονητής των «κόκκινων διαβόλων». Η προσφορά του Σκοτσέζου τεχνικού, είναι η πιο αναγνωρισμένη στην Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ. Στα όρια ειδωλολατρείας η αγάπη τους για τον Σερ. Εκτος απο οδό με το όνομα του κοντά στο Όλντ Τράφορντ, έχει και «συνονόματη» εξέδρα μέσα στο γήπεδο, καθώς έχει στηθεί και άγαλμά του έξω από το στάδιο.

Οδός ...σερ Αλεξ Φέργκιουσον -Εγινε άγαλμα, ..εξέδρα και τώρα αποκτά το δικό του δρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οδός ...σερ Αλεξ Φέργκιουσον -Εγινε άγαλμα, ..εξέδρα και τώρα αποκτά το δικό του δρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οδός ...σερ Αλεξ Φέργκιουσον -Εγινε άγαλμα, ..εξέδρα και τώρα αποκτά το δικό του δρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οδός ...σερ Αλεξ Φέργκιουσον -Εγινε άγαλμα, ..εξέδρα και τώρα αποκτά το δικό του δρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Οδός ...σερ Αλεξ Φέργκιουσον -Εγινε άγαλμα, ..εξέδρα και τώρα αποκτά το δικό του δρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ