ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μοιράζουν τα νοσοκομεία- Που θα τοποθετήσουν διοικητές της επιλογής τους - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μοιράζουν τα νοσοκομεία- Που θα τοποθετήσουν διοικητές της επιλογής τους

ANDROYLAKIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

α επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αναζητούν τα πρόσωπα για τα νέα ΔΣ στα νοσοκομεία, τα οποία τα έχουν «μοιράσει» 50-50.Τα τελευταία 24ωρα τ

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Εθνος, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι προσπαθούν να μοιράσουν την «πίτα» στις θέσεις διοίκηση, με την έως τώρα αναλογία να είναι ίση, ενώ τον συντονισμό του εγχειρήματος έχουν αναλάβει οι γραμματείς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπαμιμίκος και Νίκος Ανδρουλάκης.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εφημερίδα, στη Συγγρού κάθε άλλο παρά χαρούμενοι είναι με αυτήν την εξέλιξη, καθώς θεωρούν ότι οι διορισμοί πρέπει να είναι ανάλογοι των ποσοστών που κατείχαν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι στις εκλογές.

Ποια νοσοκομεία «μοιράζονται» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Οπως αναφέρει η εφημερίδα το ΠΑΣΟΚ θα ορίσει διοικητές στο «Τζάνειο» και στο «Θριάσιο», ενώ η ΝΔ θα «διοικεί» το «Μεταξά», το «Κρατικό Νίκαιας» και το «Ασκληπιείο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ