Κουβέλης για την κίνηση των 58: «Ναι» στην Κεντροαριστερά, «όχι» στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Κουβέλης για την κίνηση των 58: «Ναι» στην Κεντροαριστερά, «όχι» στο ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποστάσεις από την πρωτοβουλία των 58 για την Κεντροαριστερά κράτησε ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος αν και χαιρέτησε το κείμενο και την πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση του «τρίτου πόλου» επεσήμανε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας ή συνύπαρξης με το ΠΑΣΟΚ.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Εθνος», ο κ. Κουβέλης τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης του προοδευτικού τρίτου πόλου με κινήσεις και προσωπικότητες που βρίσκονται κοντά στα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά της ΔΗΜΑΡ, ενώ αναφερόμενος στο «κείμενο των 58», ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι «είναι απαραίτητη η αναζήτηση συγκλίσεων και πολιτικών διεξόδου από την κρίση.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, επανέλαβε πως δεν υπάρχει πολιτικό πλαίσιο για μελλοντική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε πως ο τρίτος πόλος «δεν θα γίνει συνιστώσα της συντηρητικής κυβερνητικής πολιτικής», ωστόσο έθεσε και όρια στα αριστερά του τρίτου πόλου, κλείνοντας ουσιαστικά την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ