Συνελήφθησαν οι γονείς του συνοδηγού του Ρουπακιά – Προσπάθησαν να του περάσουν φωτοβολίδες στο κρατητήριο - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν οι γονείς του συνοδηγού του Ρουπακιά – Προσπάθησαν να του περάσουν φωτοβολίδες στο κρατητήριο

Συνελήφθησαν οι γονείς του συνοδηγού του Ρουπακιά – Προσπάθησαν να του περάσουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν και οι γονείς του Ιωάννη Καζαντζόγλου, πέρα από τον ίδιο τον συνοδηγό του Γιώργου Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Οπως προέκυψε, οι δύο τους προσπάθησαν να περάσουν φωτοβολίδες στο γιο τους, κατά το επισκεπτήριο στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής.

Ο Ιωάννης Καζαντζόγλου κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία του και την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα. Οι γονείς του τον επισκέφθηκαν στο κρατητήριο και έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε πως ο σάκος που προόριζαν για το γιο τους περιείχε και δύο φωτοβολίδες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο 32χρονος Καζαντζόγλου κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του Φύσσα και απολογήθηκε τη Δευτέρα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ