Μία φωτογραφία στο Twitter «έκαψε» την Βοζνιάκι – Ο καλός της εκνευρίστηκε και τη χώρισε [εικόνα] - iefimerida.gr

Μία φωτογραφία στο Twitter «έκαψε» την Βοζνιάκι – Ο καλός της εκνευρίστηκε και τη χώρισε [εικόνα]

Μία φωτογραφία «έκαψε» την Βοζνιάκι – Ο καλός της εκνευρίστηκε και τη χώρισε [ει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο χρόνια πέρασε μαζί του η Καρολίν Βοζνιάκι, θα έπρεπε να έχει καταλάβει το επίπεδο του χιούμορ του Ρόρι ΜακΙλρόι. Δυστυχώς, για εκείνη, η τενίστρια απέτυχε παταγωδώς σε αυτές τις... εξετάσεις. Για αυτό ο αγαπημένος της έγινε έξαλλος με τη φωτογραφία του που δημοσιοποίησε στο Twitter και της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι!

Προφανώς βέβαια το ζευγάρι, ένα από τα διασημότερα του αθλητικού χώρου, είχε προβλήματα, αλλά αυτή η ατυχής- κατά τον γκόλφερ- έμπνευση της Βοζνιάκι φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Στις 16 Σεπτεμβρίου η τενίστρια ανέβασε στο Twitter τη φωτογραφία του ΜακΙλρόι να κοιμάται. Η εικόνα προκάλεσε αρκετό γέλιο σε πολύ κόσμο, αλλά προφανώς όχι στον ίδιο τον πρωταγωνιστή της, ο οποίος λίγες ημέρες αργότερα ζήτησε από την Βοζνιάκι να χωρίσουν.

Μία φωτογραφία στο Twitter «έκαψε» την Βοζνιάκι – Ο καλός της εκνευρίστηκε και τη χώρισε [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ