Ο Καμμένος απαντά στα «Νέα» με έγγραφο του ΣΔΟΕ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Καμμένος απαντά στα «Νέα» με έγγραφο του ΣΔΟΕ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» έδωσε μέσω twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σχετικά με την κατηγορία της εφημερίδας σε βάρος του, πως ελέγχεται από το ΣΔΟΕ και μάλιστα θα γίνει άνοιγμα των λογαριασμών του.

Η εφημερίδα, υποστήριξε σε δημοσίευμα της με τίτλο «Το έγγραφο του ΣΔΟΕ που προκάλεσε τον πανικό», ήταν φωτοτυπία εγγράφου που αποδείκνυε ότι το ΣΔΟΕ είχε παραγγελία να ελέγξει πολιτικά πρόσωπα και να κάνει άνοιγμα λογαριασμών. Ενα από τα πρόσωπα αυτά ήταν ο Πάνος Καμμένος και το έγγραφο έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.

Σε ανάρτηση του στο twitter, ο Πάνος Καμμένος ανέβασε ένα έγγραφο του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου με αποδέκτη τον ίδιο, στο οποίο ξεκαθαρίζει πως το όνομα του κ. Καμμένου δεν περιλαμβάνεται σε καμία λίστα του. Η ημερομηνία του εγγράφου που απέστειλε το ΣΔΟΕ είναι 3/10/2012.

Ο Καμμένος απαντά στα «Νέα» με έγγραφο του ΣΔΟΕ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ο Καμμένος απαντά στα «Νέα» με έγγραφο του ΣΔΟΕ [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ