Πώς να προσποιηθείτε τον τέλειο οργασμό: Οι γυναίκες YouTubers συμβουλεύουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς να προσποιηθείτε τον τέλειο οργασμό: Οι γυναίκες YouTubers συμβουλεύουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν η υπόδυση είναι τέλεια τότε δεν διαφέρει σε τίποτα από την πραγματικότητα, λένε οι μεγάλοι θεατράνθρωποι. Όχι μόνο για τον θεατή, αλλά και για τον ίδιο τον υποδυόμενο, σε σημείο μάλιστα που στο τέλος να «παθαίνει» αληθινά το ρόλο που ενσαρκώνει.

Γυναικείος οργασμός: ένα λαβυρινθώδες ζήτημα, από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρωπότητας, τόσο πολύπλοκο όσο και η πλήρης χαρτογράφηση του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Εξωτερικός, εσωτερικός, ποτέ δεν ξέρεις από πού θα έρθει κι αν θα έρθει, ενώ ενίοτε ίσως δεν έρθει και καθόλου.

Αν όμως έχετε λόγους να τον κάνετε να πιστέψει ότι «έρχεται». ότι «είναι καθοδόν» ή ότι «ήρθε», τότε κάντε το καλά, δηλαδή φυσικά, για να μην προδοθείτε. Πού ξέρετε, ίσως από την πολλή προσποίηση τελικά τον νιώσετε ως εάν να τον βιώνετε αληθινά.

Ακολουθούν βίντεο όπου γυναίκες YouTubers καταθέτουν τις απόψεις τους για το πώς μπορείς να υποκριθείς-προσποιηθείς τον οργασμό, χωρίς να γίνεις αντιληπτή λόγω υπερβολικού ζήλου ή, στο άλλο άκρο, κακής ελλειμματικής ηθοποιίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ