Wish: Οι πεντανόστιμες σοκολάτες από τη Λευκάδα χωρίς ζάχαρη που ξελόγιασαν όσους τις δοκίμασαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Wish: Οι πεντανόστιμες σοκολάτες από τη Λευκάδα χωρίς ζάχαρη που ξελόγιασαν όσους τις δοκίμασαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σειρά από ελληνικά προϊόντα σοκολάτας, με καταγωγή από τη Λευκάδα, καταφέρνουν εκείνο που αναζητούμε σε κάθε γλύκισμα: απενοχοποιημένη απόλαυση.

Ο λόγος για τις σοκολάτες της εταιρείας Wish, που συνδυάζουν ενδιαφέρουσα γεύση, ελάχιστες θερμίδες και μηδενική περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Βρίσκονται στην αγορά για λιγότερο από δύο χρόνια, έχουν όμως κατακτήσει σημαντικό μερίδιό της.

Υπεύθυνος για την παραγωγή τους ο Ανδρέας Σταύρακας, με εμπειρία 45 και πλέον χρόνων, που παρασκευάζει σοκολάτες οκτώ διαφορετικών γεύσεων, κρέμα πραλίνας φουντουκιού αλλά και τις άκρως υγιεινές μπάρες δημητριακών με σοκολάτα - απολύτως κατάλληλες για άτομα με διαβητικά προβλήματα που δυσκολεύονται όμως να στερηθούν την απόλαυση της σοκολατένιας γεύσης.

Πού έγκειται η ιδιαιτερότητά τους; Στη μαλτιτόλη, τη φυσική γλυκαντική ύλη που αξιοποιείται αντί της ζάχαρης. Η εν λόγω ουσία απορροφάται σταδιακά από τον οργανισμό, χωρίς να προκαλεί απότομες μεταβολές στα επίπεδα σακχάρου, ως είθισται με τα περισσότερα σοκολατένια γλυκίσματα.



Από τις οκτώ βασικές σοκολάτες ξεχωρίζουν εκείνες που συνδυάζουν υλικά και υφές: μαύρη σοκολάτα με πορτοκάλι, με αμύγδαλο, φουντούκι ή σταφίδες. Ασυναγώνιστη και η βαθιά γεύση της αυθεντικής, γνήσιας μαύρης (original black) με την εντυπωσιακή περιεκτικότητά της σε κακάο να φτάνει το 60%. Εξίσου απολαυστικό και το άλειμμα κρέμας πραλίνας φουντουκιού, με όνομα wish spread, με ελάχιστες θερμίδες και μηδενική επίσης ζάχαρη.

Το πιο πρόσφατο επίτευγμα της εταιρείας είναι οι wish bars. Και ενώ τα περισσότερα, αδιάφορα γευστικά, σνακ του εμπορίου σε σχήμα μπάρας περιέχουν δημητριακά και υποκατάστατα σοκολάτας ή μελιού, οι μικρές νόστιμες μπάρες της Wish παραμένουν χορταστικές και απολαυστικές παρά την απουσία ζάχαρης. Μπάρες με σύκο, δαμάσκηνο, αληθινό μέλι, αμύγδαλο, πετιμέζι, σουσάμι, ηλιόσπορο, φιστίκι και σαφώς σοκολάτα είναι τα χορταστικά μείγματα που απαρτίζουν την γκάμα.

Συνολικά τα προϊόντα Wish είναι κατάλληλα για όλες τις ευπαθείς περί των γλυκών ομάδες: διαβητικούς, παχύσαρκους και τους μικρούς φίλους της σοκολάτας. Η κατανάλωσή τους, σε λογικές ασφαλώς ποσότητες και στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής, δεν προξενεί τα συνήθη προβλήματα εξαιτίας την καθαρής σύστασής τους, χωρίς υποκατάστατα κακάο ή ζάχαρης και λοιπά βλαβερά συστατικά.Πηγή: bostanistas

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ