Γκαρνταρόμπα από τα '90s: Πώς ντύνονταν οι αγαπημένοι μας σταρ 20 χρόνια πριν [εικόνες] - iefimerida.gr

Γκαρνταρόμπα από τα '90s: Πώς ντύνονταν οι αγαπημένοι μας σταρ 20 χρόνια πριν [εικόνες]

Γκαρνταρόμπα από τα '90s: Πώς ντύνονταν οι αγαπημένοι μας σταρ 20 χρόνια πριν [ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορείς να πεις ότι ήταν η μόδα της εποχής, μπορείς όμως να σκεφτείς και «τι είναι αυτά που φοράνε;». Η αλήθεια είναι ότι οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, και είναι φυσικό αυτό που κάποτε όλοι θαύμαζαν και ήθελαν να φορέσουν, σήμερα να σου φαίνεται- ευγενικά- «κιτς».

Οι celebrities ήταν από πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέρον σε σχέση με το πώς ντύνονται. Έτσι και στη δεκαετία του '90, όποια εμφάνιση έκαναν έμπαινε στο μικροσκόπιο των fashion editors και προτεινόταν ως «Get the look».

Κάνοντας μια αναδρομή σε εκείνη τη δεκαετία, συναντάμε μερικούς από τους πιο στιλάτους stars του σήμερα και δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε: όντως αυτό ήταν το look που αντιγράφαμε τότε;

Κάποιες εμφανίσεις μοιάζουν αρκετά καλές, κάποιες άλλες όμως είναι αδύνατον ακόμα και να χαρακτηριστούν «vintage» (τα vintage, εξάλλου, τα αγαπάμε).

Δείτε πως ντύνονταν οι celebrities στα '90s στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ