Πόλεμος Πάνου Καμμένου εναντίον εφημερίδας Τα Νέα: Για εκτροχιασμό και πανικό από τις αποκαλύψεις κάνει λόγο η εφημερίδα - iefimerida.gr

Πόλεμος Πάνου Καμμένου εναντίον εφημερίδας Τα Νέα: Για εκτροχιασμό και πανικό από τις αποκαλύψεις κάνει λόγο η εφημερίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πλέον ακραίο τρόπο αντέδρασε ο Πάνος Καμμένος σε δημοσίευμα των Νέων του Σαββάτου που τον αφορούσε: Υπέβαλε μήνυση εις βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου τον οποίο η αστυνομία συνέλαβε στα Γιάννινα, όπου βρισκόταν.


Η εφημερίδα καταγγέλλει σήμερα τον Πάνο Καμμένο για «εκτροχιασμό» και τον κατηγορεί ότι αντέδρασε ακραία «πανικόβλητος από το δημοσίευμα των Νέων». Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, δήλωσε ότι είναι τιμή για εκείνον να τον μηνύει ο Πάνος Καμμένος.

«Το έγγραφο του ΣΔΟΕ που προκάλεσε τον πανικό», σύμφωνα με τα Νέα, ήταν φωτοτυπία εγγράφου που αποδείκνυε ότι το ΣΔΟΕ είχε παραγγελία να ελέγξει πολιτικά πρόσωπα και να κάνει άνοιγμα λογαριασμών. Ενα από τα πρόσωπα αυτά ήταν ο Πάνος Καμμένος και το έγγραφο έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.
Η αποκάλυψη των Νέων ήταν ότι αυτός ο έλεγχος του ΣΔΟΕ δεν έγινε ποτέ για τον κ. Καμμένο και άφηνε υπονοούμενα ότι ο τότε οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης δεν προχώρησε το θέμα.
«Πού βρίσκεται τώρα αυτή η παραγγελία και έχει ολοκληρωθεί;» έθετε το ερώτημα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.
Με βάση αυτό το δημοσίευμα έγινε εκ μέρους του κ. Καμμένου η μήνυση και η σύλληψη του δημοσιογράφου.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ
Το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους μήνυσε τον κ. Παπαχρήστο.
«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατέθεσε χθες Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργου Παπαχρήστου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου κατ' εξακολούθηση, εξαιτίας ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου.
Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ